SMART DESIGN HOUSE

SO STVARI, KI SE V NAŠEM ŽIVLJENJU ZNAJDEJO ZATO, DA BI NAS PREUSMERILE NA POT, KI VODI NAŠO ZGODBO.

Na podlagi znanja, izkušen in seveda s pomočjo moderne tehnologije, smo razvili koncept SMART DESIGN HOUSE™ načrtovanja, s katerim že na samem začetku postavimo pravila, ki zadostujejo najvišjim energetskim in tehnološkim standardom, ter izjemni kulturi bivanja.

Smart Design House

1. smart korak OPTIMALNA OBLIKA IN POSTAVITEV

Optimalna postavitev objekta v prostor je bistvena. Največji prihranki na objektu se skrivajo prav v tem delu, katerih pa kasneje ne moremo spreminjati. Torej potrebna je izbrana lokacija in seveda izkoristek le-te z optimalno obliko in umestitvijo v prostor.
Smart Design House

2. smart korak OPTIMALNA POSTAVITEV OKEN

Z optimalno postavitvijo oken pridobimo primerno usmerjen, odprt pogled v okolico hkrati pa objektu omogočimo pravilno pasivno segrevanje v določenem letnem času, ko je to tudi pomembno.
Smart Design House

3. smart korak OPTIMALNA POSTAVITEV INSTALACIJ

Z razmislekom izbrana izolacija, ter premišljena postavitev instalacij, predvsem ogrevalni sistemi v objektu, lahko prinesejo pravo udobje in prihranke. S samim nakupom primernega ogrevalnega sistema pokrijemo samo en energetski segment. Najpomembnejši pa je največkrat pozabljen, kako urediti energetski učinek celote, da bo smiseln in ugoden tako za bivanje kot za denarnico.
Smart Design House